Selecteer Pagina

Robert van Hemert – Alles Wat Ik Doe

Robert van Hemert – Alles Wat Ik Doe
Advertentie

Robert van Hemert schiet weer raak met nieuwste single: ‘Alles Wat Ik Doe’.

Na zijn vorige hit ‘Zoet, Zout, Zuur’, die zelfs meerdere keren in de viral top 50 van streamingsplatform Spotify verscheen, staat Robert van Hemert weer te popelen om nieuw werk uit te brengen. Met de single ‘Alles Wat Ik Doe’ beschrijft Robert het verhaal dat je sommige dingen niet moet uitstellen, maar gewoon moet doen. Het leven is te kort om te twijfelen en te lang na te denken. Doe en leef!

Robert van Hemert: “Mijn nieuwe single is eigenlijk een liefdesliedje dat gaat over actie ondernemen en keuzes maken. Soms moet je die ene persoon gewoon vragen of hij of zij met je af wil spreken en daarbij moet je niet bang zijn dat dit mislukt. En zo wel, jammer dan.” aldus Robert. Eigenlijk is de boodschap dan ook “Niet geschoten is altijd mis”. En dat geldt niet alleen voor de liefde, maar voor alle facetten in het leven.

Eén ding waar de Leidse zanger zeker geen spijt van heeft is zijn deelname aan het SBS tvprogramma ‘De Hollandse Nieuwe’ in 2022, welke Robert glansrijk won. Na vier succesvolle singles is een mooie vervolgstap dan ook zijn eerste eigen concert in zijn woonplaats Leiden.

Op 21 oktober van dit jaar zal in de Stadsgehoorzaal zijn eerste eigen concert plaatsvinden. De laatste tickets zijn te verkrijgen via www.robertvanhemert.nl en de website van de Stadsgehoorzaal Leiden.