Selecteer pagina

Robin Topper – Nu weet ik

Robin Topper – Nu weet ik
Advertentie

Mijn naam is Robin Topper en ben 36 jaar. Ik kom uit de Bollenstreek, een mooi en kleurrijk gebied tussen Amsterdam, Leiden en Haarlem. In het dagelijks leven werk ik 24-uurs diensten bij de beroepsbrandweer van Haarlem. Naast het blussen van branden is zingen mijn grootste passie. 

Onder het label ‘Topper Music’ breng ik mijn tweede single uit: ‘Nu weet ik dat jij’ en dat is daarmee al mijn derde eigen single. Dit nummer heb ik wederom samen met Ger Oerlemans, met wie ik ook al mijn vorige single ‘Geef mij nog een kans’ maakte, uitgebracht. De samenwerking was ditmaal intenser, omdat ikzelf van A tot Z betrokken ben geweest bij de creatie van dit nummer. Het nummer ligt dichtbij mijzelf en heeft zeker een autobiografisch tintje. 

Topper Music heeft de vorige keer voor veel verandering gebracht in mijn zangcarrière. Bij dit nummer ben ik zelf gaan helpen met schrijven en dat maakt het nummer veel persoonlijker. Bij vorige nummers kon ik mijzelf vaak herkennen in teksten, maar nu zijn het mijn teksten/ verhalen. Dat maakt het nummer krachtiger en mijn passie voor de muziek vollediger. Een goed voorbeeld hiervan is de clip bij het nummer. Het is een fantastisch clip waar ik echt TROTS op ben. 

In de verplichte ‘pauze’ heb ik ook echt niet stil gezeten. Ik ben verder gegaan waar ik bij het andere nummer gestopt was. Nog meer gewerkt aan de ontwikkeling van mijn stem, uitbreiding repertoire en het creëren van nieuwe nummers, waarvan ‘Nu weet ik dat jij’ een voorbeeld is van werk. Ik hoop het nummer binnenkort weer echt fysiek ten gehore te kunnen brengen.

Met dank aan: ScorePromotions

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *