Selecteer Pagina

Robin van Herwijnen – “Ik zal dansen op je bruiloft”.

Robin van Herwijnen – “Ik zal dansen op je bruiloft”.
Advertentie

Robin van Herwijnen maakt feestkneiter van oude piratenhit!
De nieuwe feestversie van “Ik zal dansen op je bruiloft” is ingespeeld met echte blazers en accordeon, en ingezongen met een gigantisch ambiance koor!
Vrij recent bracht zanger/dj Robin van Herwijnen (1996) uit Waspik de single; “ De waarheid is hard” uit.
De plaat kreeg heel veel airplay op de radiozenders in Nederland en België en staat nog steeds in verschillende lijsten.
Samen met producer en tekstschrijver André Kooiman maakte hij ondertussen alweer een hele goede opvolger van deze succesvolle plaat.
Een gloednieuwe feestversie van de piratenhit; “Ik zal dansen op je bruiloft”.
“Het nummer doet het gigantisch goed bij de optredens in heel het land, dus het was voor mij duidelijk dat ik dit nummer moest uitbrengen” aldus een enthousiaste Robin.
Het nummer is vakkundig opgepimpt in de studio van AKMP en ingespeeld met echte blazers en accordeon, en opgenomen met een gigantisch ambiance koor.
De single “Ik zal dansen op je bruiloft” is vanaf eind Juli 2019 verkrijgbaar in alle grote download en streaming portals.
Tevens is er een videoclip van het nummer te zien via o.a. YouTube en Tv Oranje. De single wordt gepromoot door PLUGplugging bij de radiozenders in Nederland en België.
Met deze nieuwe klassieker heeft Robin van Herwijnen een geweldige feestsingle in handen waarbij het meezing en feest-gehalte meer dan 100% is!

Bron: AKMP/www.rvh-events.jimdosite.com