Selecteer Pagina

Henry Huijsmans – “Hij zal er zijn”.

Henry Huijsmans – “Hij zal er zijn”.
Advertentie

Henry Huijsmans is terug met ijzersterk nummer!
Een prachtige ballade met veel gevoel gezongen en fenomenaal gespeeld, met prachtige live instrumenten die het nummer stuwen naar grote hoogte.
Henry Huijsmans staat al meer dan 18 jaar op het podium en heeft al verschillende singles en albums op zijn naam staan.
Ondanks hij zijn laatste single uitbracht in 2011, is Henry een graag geziene zanger op vele feesten, partijen en evenementen.
Gezien er vanuit zijn fans steeds meer de vraag kwam om een nieuwe single, heeft hij halverwege dit jaar contact opgenomen met zijn eerste tekstschrijver André Kooiman.
De producer en componist, die bekend is van hits voor o.a. Dj Nelis Leeman, Henk Bernard, Bobby Prins,
schreef in 2003 al diverse succesvolle nummers voor Henry Huijsmans die uitgebracht zijn op singles, albums en zelfs door collega artiesten zijn gecoverd.
Met een idee waar hij al heel lang mee rond liep ging hij naar de studio van AKMP in Raamsdonksveer. Samen maakten ze plannen voor iets totaal anders.
Het resultaat is een gloednieuw nummer met de titel: “Hij zal er zijn”.
Het nummer is geschreven door Henry Huijsmans zelf, als eerbetoon aan zijn vader, waarbij prachtige muziek is gecomponeerd en geproduceerd door André Kooiman.
Een werkelijk prachtige ballade met veel gevoel gezongen en fenomenaal gespeeld, met prachtige live instrumenten zoals een zwoele saxofoon die het nummer stuwen naar grote hoogte.
De single “Hij zal er zijn” is vanaf Juli 2019 verkrijgbaar in alle grote download en streaming portals via het label van AKMP.
Tevens is de videoclip van het nummer te zien via o.a. YouTube en Tv Oranje. De single wordt gepromoot door PLUGplugging bij de radiozenders in Nederland en België.
Met deze fantastische ballade toont Henry Huijsmans weer zijn grote zangklasse, en zal hij met dit nummer bij menig luisteraar een gevoelige snaar raken!

Dank aan: AKMP/www.henryhuijsmans.nl