Selecteer Pagina

Rob Zorn – Mañana Mañana

Rob Zorn – Mañana Mañana
Advertentie

Rob Zorn heeft weer een heerlijke zomerse plaat gemaakt en zoals Rob zelf zegt: ‘Een goed gevoel nummer’. Rob die inmiddels 58 jaar is, denkt regelmatig ‘Mañana Mañana’, wat niet meer betekent dan ‘het komt morgen wel’.

Door het muzikale sausje van hitproducer Manfred Jongenelis is weer een heerlijke meezinger ontstaan waar je de hele zomer plezier van kunt hebben. De muziek en tekst zijn wederom geschreven door P. de Vormer en P. Pruysenaere. Eigenlijk is dit de officiële opvolger van de zomerhit ‘Bloedje Bloedje Heet’ die ondertussen vrijwel de 3.000.000 streams heeft aangetikt.

‘Het hoeft qua temperatuur niet eens Bloedje bloedje heet te zijn. Om het bloedje heet te hebben, moet je gewoon zelf zorgen dat je het goed voor elkaar hebt en tevreden bent, dan is het leven al bloedje heet en dan komt de rest morgen wel weer, ‘Mañana Mañana’,vertelt Rob lachend.

Rob hoopt dan ook dat de zenders ook deze plaat weer breed zullen omarmen en dat iedereen weer helemaal losgaat in alle kroegen, op terrassen, kermissen, stranden of gewoon lekker thuis op het balkon!

‘Tot slot wil ik met name mijn sponsor www.piscinarobots.nl bedanken, want zonder hun bijdrage waren de releases van de afgelopen jaren niet mogelijk geweest!

Met dank aan: UltimateDisk