Selecteer Pagina

Ron Davis – Dansen op het strand

Ron Davis – Dansen op het strand
Advertentie

Ron Davis uit het Belgische plaatsje Boom komt met een heerlijke zomerse single getiteld “Dansen op het strand” en dansen dat doet hij graag. Het nummer wat is geschreven door Angela Radtke en is geproduceerd door Tim Hemme is een nummer zoals ook in de clip te zien is, een lekker in het gehoor liggend zomers nummer. 

Het verteld een verhaal over 2 geliefden die eindelijk weer op vakantie kunnen gaan en dat doen op hun favoriete eiland in de zon, dat eiland waar hun liefde ooit begon. 

De samenwerking tussen mij en Tim Hemme kwam via Facebook, ik zag dat hij een advertentie had geplaatst om een single op te nemen voor een betaalbare prijs, en natuurlijk moet je in deze moeilijke tijd als artiest op de centjes letten, maar wil daarnaast ook gehoord worden met een goede productie. En dat is zeer zeker
gelukt met dit mooie nummer “Dansen op het strand” ik dans met plezier op dit nummer kan ik u vertellen. 

Wie is eigenlijk Ron Davis, nou ik ben in 2015 de muziek ingestapt door pianoles te volgen dit heb ik 2 jaar gedaan en op aanraden van mijn pianolerares ben ik in de zang wereld gestapt. Ik heb daarna 1 jaar zangles gevolgd en ben uitgegroeid waar ik nu sta. Natuurlijk blijf ik mijn zangles aanhouden zeker nu in deze Coronatijd we ook niet zoveel mogen optreden, en tenslotte moet je stem geoefend blijven. 

Mijn vorige single was “Ik heb mijn haren goed gelegd wat het heel leuk heeft gedaan dus ik hoop dat deze nieuwe single “Dansen op het strand” het ook goed zal doen op de radio in Nederland en België, aldus een trotse Ron Davis.

Met dank aan: Willem de Bie