Selecteer pagina

Ron van Hoof – Ik denk dat ik je mis

Ron van Hoof – Ik denk dat ik je mis
Advertentie

Ron van Hoof eert z’n vader met ‘Ik denk dat ik je mis’
Ron van Hoof viert op zaterdag 9 november 2019 z’n 45 jarig artiestenjubileum in Putte. Op deze dag presenteert hij ook z’n 17 tracks tellende nieuwe album.
Als voorloper hierop lanceert de Brabantse zanger bij Rood-Hit-Blauw produkties z’n jongste single ‘Ik denk dat ik je mis’.
De single gaat over zijn vader die bijna 50 jaar geleden op 45-jarige leeftijd overleed aan de gevolgen van een niervergiftiging.
‘Ik was toen zelf nog maar 10 jaar en kan me bijna niets meer van m’n vader herinneren. Wat ik nog wel weet, is een vaag beeld van een bezoekje aan het strand en de dag dat hij overleed.
Als je ouder wordt denk je hier vaker over na. Dit bracht mij op het idee om hier een lied over de schrijven met als titel ‘Ik denk dat ik je mis’.
Het is een emotionele tekst geworden, waarvan ik denk, dat ook mensen die hetzelfde hebben meegemaakt hen zal raken’, zegt Ron.
Tijdens het schrijven van de tekst keek hij naar een foto uit 1963 waarop te zien is dat hij als 5 jarig jongetje hand in hand met z’n vader door het dorp loopt.
Die foto komt ook terug in de clip die opgenomen is door Karl Kaspers ( Kaska Producties). ‘Je ziet dat ik met de tekst op bezoek ga bij Laurens van Wessel die vervolgens de muziek maakt.
Later zie je mij met die foto door het dorp lopen waar ik destijds ook met m’n vader liep. Dat kun je ook zien aan de achtergrond die hetzelfde is gebleven. Daarna steek ik een kaarsje aan in de kerk.
Aan het einde van de clip zie je me met een plant door de poort van het kerkhof lopen en ga ik richting z’n graf’, verklapt Ron.

Dank aan Score Promotions

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *