Selecteer Pagina

Ryan Niekerk – Ik zal haar nooit meer vergeten

Ryan Niekerk – Ik zal haar nooit meer vergeten
Advertentie

Je bent 22 jaar, helemaal fan van het Nederlandse lied en je laat het de hele dag uit de speakers knallen als je aan het werk bent als schilder. Je liefde voor die muziek gaat daarna gewoon door als je met vrienden op stap gaat, en dan komt het regelmatig voor, dat de dagelijkse kwast die je in de hand hebt als schilder, word vervangen door de microfoon.

Op dit soort momenten is hij in keer de artiest en de gezelligheid maker. Tsja, dan kan het ook niet uitblijven dat het moment komt dat jezelf de studio induikt om je allereerste single op te nemen. Meteen naar het succesvolle producer schrijvers duo Emile Hartkamp & Norus Padidar gestapt, en hoor en zie daar…. Wat een heerlijke gezellige debuutsingle ‘Ik zal haar nooit meer vergeten’.

Ryan laat niets aan het toeval over en ondersteunt deze single met een fantastische videoclip. Blijft het de kwast of wordt het de microfoon in de toekomst ? , en is alweer in de studio bezig voor al de opvolger(s).

Wat er ook gebeurt, Ryan heeft meer plannen voor het uitbrengen van singles en is op dit moment alweer in de studio bezig voor al de opvolger(s). Hij zal met het publiek zijn liefde voor de Nederlands talige muziek delen.

Met dank aan: ScorePromotions