Selecteer Pagina

Sandra Strating – “Niets staat mij in de weg”.

Sandra Strating – “Niets staat mij in de weg”.
Advertentie

Niets !! staat Sandra Strating nog in de weg voor een mooie zang carrière

Sandra Strating, geboren en getogen in Emmer-Compascuum, komt met een pracht van een single met de titel “Niets staat mij in de weg”.
Als jong meisje stond zij geregeld op het podium, toneel en playback was echt haar passie. Maar ze voelde zich het veiligst bij het playbacken.
Live achter een microfoon leek haar geweldig maar omdat te durven… Pas 3 jaar geleden is het begonnen, ze heeft een liedje mogen zingen en dit sloeg aan, en zo is het balletje gaan rollen.
De meest ontroerende waardering kreeg ze toen achter haar rug om mensen geld met elkaar ingezameld hadden zodat Sandra een start kapitaal had om een eigen nummer op te gaan nemen.
Ik ben daarna met Martin Sterken in contact gekomen en hij heeft dit nummer voor mij gemaakt. “Niets staat mij in de weg”, is een lekker pakkend nummer,
hij blijft hangen en je zingt hem zo mee, aldus Sandra Strating.
Naast het zangeres zijn, is Sandra getrouwd met Henri Strating en samen zijn zij trotse ouders van 2 mooie dochters Demi en Lara Tevens hebben haar dochters en man ook in de clip meegespeeld.
Sandra werkt in de psychogeriatrie met dementerende Ouderen, dat is best een zwaar beroep, maar door het zingen ernaast is het zo’n heerlijke ontlading.
Sandra hoopt dat “Niets staat mij in de weg” goed opgepakt wordt , zodat haar echt niets meer in de weg staat voor een carrière als zangeres!

Clip: Purisa Mediavormgeving

Bron: Willem de Bie