Selecteer Pagina

Wendy de Laat – ‘Vlieg Met Me Mee’

Wendy de Laat – ‘Vlieg Met Me Mee’
Advertentie

“We did it!!! Wat een song zeg!!! Totaal iets anders”!!!
Groot enthousiasme overheerste dus direct nadat Brabantse Wendy haar nieuwste liedje ‘Vlieg Met Me Mee’ had opgenomen in studio The Boom! Music in Breda.
Al op jeugdige leeftijd ontwikkelde bij Wendy zich de passie voor het zingen. Niet dat ze destijds graag op de voorgrond trad, nee in het geheel niet zelfs!
Echter sinds haar eerste liedje, ‘Zonder Jou’ dat 5 jaar geleden verscheen, voelt de Oosterhoutse zich als een vis in het water op de bühne.
Ze groeide ontwikkelde zich tot een zangeres die van kroeg tot grotere festivals haar mannetje staat en waarbij van verlegenheid in het geheel geen sprake meer is.
‘Vlieg Met Me Mee’ is alweer haar elfde single, eentje waarvoor Wendy zelf de Nederlandse tekstbewerking voor haar rekening nam.
En ze kondigde het al aan.. dit is totaal iets anders dan al haar eerder uitgebrachte songs. Deze pakkende schlagerachtige meezinger herbergt een verrassende stevige en trendy beat.
De song welke wordt uitgebracht via platenlabel Nationale Artiesten Parade, zal naar verwachting bij zowel publiek als de radiozenders hele enthousiaste reacties kunnen gaan ontlokken.
‘Vlieg Met Me Mee’ van Wendy de Laat is binnenkort via de streamingskanalen en de bekende downloadshops te verkrijgen

Dank aan Score Promotions