Selecteer pagina

Sandy Kandau – Sterker Dan Ooit

Sandy Kandau – Sterker Dan Ooit
Advertentie

Release nieuwe single Sandy Kandau – Sterker Dan Ooit
In de jaren 90’ werd Sandy bekend als één van de Frogettes ( backing vocals ) van René Froger en zong samen met René een prachtig duet in een uitverkocht Ahoy.
Later werd Sandy gevraagd door Candy Dulfer om met haar op wereld tour te gaan. In 95’ bracht ze haar debuut album uit Nice to meet ya in samenwerking met producer John Van Katwijk.
Daar kwam haar hit Younghearts run free uit voort en werd een groot succes in Nederland, Duitsland en Japan. Vele jaren van optredens volgen op diverse evenementen en podia in binnen en buitenland .

In 2018 werd Sandy gevraagd door William Van der Kaay , Wesley Sneijder en Yolanthe Cabau om te komen optreden in hun Jetset Restaurant XAXA in Ibiza.
Elk weekend vloog ze naar Ibiza om daar haar easy listening songs te komen performen voor de vele (internationale) gasten.

Het zingen van de mooiste easy listening songs opende een nieuwe wereld van liedjes voor het jazzy stemgeluid van Sandy. Hierdoor kwamen er weer een reeks van nieuwe en bijzondere ontmoetingen op haar pad.
Zo ontmoette ze songtekstschrijver Jules Theeboom die een prachtige Nederlandse tekst had geschreven op het nummer van Barbra Streisand Someone that i used to love.
Sandy was direct verkocht en wilde het nummer graag opnemen, no matter what!

In de Lakeside Studios in Hilversum heeft Sandy samen met Desray, (2 Brothers On The 4th Floor) en producer, gitarist Patrick Drabe en met live band het nummer Sterker dan ooit opgenomen.
De reacties waren zo mooi en emotioneel dat ze besloot het nummer uit te brengen.
Afgelopen november is ze samen met haar man en modefotograaf Otto van den Toorn naar Bonaire afgereisd om daar de bijpassende videoclip op te nemen.
Na jaren niets meer te hebben uitgebracht is Sandy klaar voor haar comeback met dit prachtige Nederlandstalige nummer.
Sterker Dan Ooit !! Fijn om terug te zijn! Sandy
Dank aan Ilske Helleman

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *