Selecteer pagina

SPACEY CEESIE – I’M A HIGH HIGH HIPPIE…

SPACEY CEESIE – I’M A HIGH HIGH HIPPIE…
Advertentie

In de zomer van 1969 vertrok Cees V. uit Breda, vrij onverwacht richting Woodstock, om vervolgens niets meer van zich te laten horen.
Jarenlang was de familie in de gedachte, dat hij aan de andere kant van de oceaan een nieuw bestaan had opgebouwd.
Hoe groot was dan ook de verrassing, dat Cees na 50 jaar op kerstavond plotseling op de stoep stond met de mededeling dat hij de trein naar huis gemist had.
Al die tijd had hij in zijn onderhoud voorzien met optredens in winkelcentra, kerken en community centers met eigen vertalingen van Nederlandse hits.
Hij had zelfs kleine successen met Am I Too Less en Are Those Your Eyes, eigen vrije vertalingen van hits van resp. Armand en Koos Alberts. Maar SPACEY CEESIE is back… en hoe !
Want hoe hard wij het hem ook hebben afgeraden, zijn talent is onstuitbaar. Reeds gedurende de overtocht schreef hij zijn levensverhaal op ’n melodie die ons toch enigszins bekend voor kwam,
maar waar we nog niet de vinger op hebben kunnen leggen… Gewapend met zijn geleende gitaar, overlopend van love, peace & happiness verkondigt SPACEY CEESIE overal waar hij maar kan
en niet gestopt kan worden, zijn aanstekelijke, eenvoudig mee te zingen en superpositieve boodschap. Wij hebben dus zeer hoge verwachtingen van onze:
SPACEY CEESIE met zijn I’M A HIGH HIGH HIPPIE…
Om het milieu niet al te veel te belasten, is SPACEY CEESIE slechts beperkt beschikbaar voor promotionele doeleinden via:
Independent Music Promotions, Nancy van den Berk:nancymusicpromotions@gmail.com

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *