Selecteer Pagina

Jurgen Geers -“Naar het café”.

Jurgen Geers -“Naar het café”.
Advertentie

Jurgen Geers uit Harfsen komt met debuut single “Naar het café”.
Nieuw talent grijpt ook de kans, Jurgen Geers heeft zijn droom werkelijkheid gemaakt, en komt met zijn allereerste single “Naar het café” waarvan hij de tekst zelf heeft geschreven.
Het idee ontstond in de kroeg ,waar ik met een vriend zat. We hadden het over alle problematiek, terwijl in het Café alles zo relaxte is. Iedereen vrolijk. Dus moest daar het lied over gaan.
Ik ben zelf een tekst gaan schrijven en vervolgens Martin Sterken gebeld en hij zag het wel zitten en zo ontstond “ Naar het café “
Zoals gezegd heeft Martin Sterken het geproduceerd en heeft het originele nummer “Santrope” van de Flippers gebruikt voor mijn nieuwe nummer.
Martin Sterken heeft er weer iets moois van gemaakt. De eerste reacties van mensen die het hebben gehoord waren positief dus hoop dat veel mensen het mooi gaan vinden aldus een trotse Jurgen Geers.
Jurgen Geers is vanaf zijn 12e jaar al actief in de muziek, het is ooit begonnen met muzieklessen, orgel en gitaar. Nadat zijn bandje stopte heeft hij een aantal jaar niets meer gedaan in de muziek.
Twee jaar geleden toch weer het zingen op gepakt. Thuis in de oefenruimte en vervolgens wat op Facebook geplaatst. Door positieve reacties, paar optredens gedaan en zelf aan een talentenjacht meegedaan.
Door de positieve reacties van publiek en zangeres Maria Goosen die daar optrad, heb ik de stap gemaakt om door te gaan.
Ik wilde heel graag een single uitbrengen maar moest wel een eigen nummer zijn, en wilde dit dan graag zelf schrijven. Met “Naar het café” zet hij zijn eerste stappen als feestzanger in de Nederlandstalige muziekwereld. Naast zanger is Jurgen Geers getrouwd en heeft 4 kinderen en is eigenaar van zijn eigen tegelzet bedrijf, dus een druk baasje, maar heeft wel tijd om naar het café te gaan.
Dank aan Willem de Bie