Selecteer pagina

Steffan de Kust – Blijf bij me vannacht

Steffan de Kust – Blijf bij me vannacht
Advertentie

Steffan de Kust draait er niet omheen met ‘Blijf bij me vannacht’
Tijdens het schrijven van z’n nieuwe single ‘Blijf bij me vannacht’ dacht Steffan de Kust aan de eerste avond die hij beleefde met z’n vriendinnetje waarmee hij inmiddels al bijna 15 jaar een relatie mee heeft.
Net zoals z’n vorige single ‘Draai je om’ is wederom de Balkan sound aanwezig en verschijnt het nummer ook weer op het Rood-Hit-Blauw label.‘ Als de dag van gisteren herinner ik me ons eerste avondje uit.
Ik woonde destijds in Hoofddorp en ging met haar naar Zandvoort. Het was gelijk raak. Tot diep in de nacht hebben we van elkaar genoten.
Het laatste gedeelte van de avond kan ik me niet meer voor de geest halen vanwege de nodige alcoholische drankjes.
Wat ik er wel van geleerd heb is dat je nergens omheen moet draaien als je de ware gevonden hebt. Uiteindelijk is ze sinds die nacht ook bij me gebleven.
Je krijgt dan het gevoel en het verlangen dat je je hele leven lang bij diegene wilt blijven.
Dat is dus uiteindelijk gelukt’, glundert Steffan die nu inmiddels samen met zijn vrouw en drie kinderen woonachtig is op een woonwagenkampje in Uithoorn.
‘Blijf bij me vannacht’ is een bewerking van een lied van de Britse band Cutting Crew. Volgens Steffan behaalde deze cover in Rusland een nummer 1 notering.
Kees Tel kreeg de opdracht om er weer een mooi product van te maken. ‘Kees is hier gewoon een kei in.
In het verleden heb ik met meerdere producers samengewerkt en ik moet eerlijk zeggen dat Kees een echte vakman is, Hij begrijpt precies wat ik bedoel.
Ik rijd daarvoor uiteraard graag naar Helmond’, aldus Steffan.

Dank aan Score Promotions

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *