Selecteer Pagina

Steffie – Iemand aan mijn zij

Steffie – Iemand aan mijn zijScore 0 %Score 0 %
Advertentie

Steffie lanceert als eerbetoon aan haar overleden vader pakkende single ‘Iemand aan mijn zij’ 

Steffie van de Sande is met haar lengte van 1.61 meter klein van stuk, maar op vocaal gebied  is  daar  helemaal  niets  van  te  merken.  Via  Petra  Groenestein  (Star Talentenjachten) kwam Steffie in contact met Ronald Visch van Rood-Hit-Blauw producties en na een goed gesprek is besloten om een samenwerking aan te gaan. Met name het uitbrengen van nieuwe singles én het vergroten van haar naamsbekendheid zijn speerpunten die bovenaan het lijstje staan. Haar inmiddels derde single ‘Iemand aan mijn zij’ draagt ze op aan haar vader die twee jaar geleden als gevolg van kanker op slechts 56-jarige leeftijd is overleden. Hij was zelf ook zanger en heeft het entertainer pur sang doorgegeven aan Steffie. Zij valt op door haar uiterlijk en omschrijft zichzelf absoluut niet als een poppetje, maar als een stoere meid die zich onderscheidt ten opzichte van een doorsnee artiest. Dat is haar kracht en op die manier hoopt ze nog lang haar publiek te vermaken.

Steffie: ‘Mijn nieuwe single is net zoals de twee voorgangers opgenomen bij producer Niels Lingbeek. Op verzoek van collega-zanger Eddy Walsh nam ik destijds contact met hem op. Niels is recht voor z’n raap en dat waardeer ik enorm aan hem. Ik vertelde dat ik een paar jaar geleden met m’n vader naar Club Panama in Amsterdam was geweest waar de Volendamse formatie Kirries in het voorprogramma van Nick & Simon veel indruk op ons maakte. We kochten allebei een cd en vooral het nummer ‘Iemand aan mijn zij’ heeft diepe indruk op mij gemaakt. Het voldoet exact aan mijn liefde voor de Rock-‘n’-roll muziek. Omdat het lied in Nederland niet heel erg bekend is én het zie als een gimmick tussen mijn vader en mij vroeg ik Niels of hij een nieuwe productie van deze gezellige dansbare plaat wilde maken. Mijn vader heeft alleen de presentatie van m’n eerste single meegemaakt. Ik hoop daarom stiekem dat hij nu vanuit de hemel meekijkt en mij de goede weg opstuurt.’

Elk weekend staat Steffie wel ergens op het podium, op de bar of op een tafel haar zangkunsten te vertonen. De kans dat het aantal optredens, vanwege de samenwerking met RHB, gaat groeien is meer dan aanwezig. Vooral zingen op buitenpodia vindt ze heerlijk. Op vrijdag 19 juli 2024, de laatste dag van de Nijmeegse Vierdaagse, verzorgt ze een optreden op het Rood-Hit-Blauw podium in de binnenstad van Nijmegen en zal daarna het geheel presenteren. In september is Steffie te bewonderen tijdens de bekende feestweek in de Spaanse badplaats La Carihuela. Kortom…Steffie is klaar om haar droom te verwezenlijken.

Met dank aan: Rood-Hit-Blauw / ScorePromotions

Beoordeling

0 %