Selecteer pagina

Tinus van der Weide – Als ik dans

Tinus van der Weide – Als ik dans
Advertentie

Nu we weer ‘dichter’ bij elkaar mogen vanwege versoepelingen kunnen we weer ongeremd dansen. ‘Als ik dans’ is de nieuwe single van Tinus van der Weide en stil blijven zitten is geen optie bij deze uptempo single. De aantrekkelijke accordeon partijen maken het nummer extra vrolijk. Tinus van der Weide is al lang geen onbekende meer in ‘artiestenland’.

‘Ik vind het gewoon leuk om te zingen en met regelmaat een nieuwe single uit te brengen. Ik krijg veel
reacties en daar doe je het toch voor, mensen laten genieten van je muziek’ aldus Tinus van der Weide. 

Met dank aan: DutchArtistPromotions

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *