Selecteer Pagina

Triple NiX – ‘De allerlaatste is van ons’

Triple NiX  –  ‘De allerlaatste is van ons’
Advertentie

Triple NiX kijkt terug op geslaagd weekend i.v.m. officiële release van ‘De allerlaatste is van ons’
Vrijdag 14 juni 2019 gaat voor Herwin Schipper, Elroy Riesmeijer en Walter Snijders de boeken in als één van de belangrijkste dagen die ze als Triple NiX hebben meegemaakt.
Vanwege de officiële release van hun debuutsingle “De allerlaatste is van ons” waren de mannen tussen 14.00 uur en 15.00 uur te gast bij het RADIONL programma ‘Op Volle Kracht’ van Hessel Wijkstra.
Een uur lang werd gesproken over de totstandkoming van het trio, de opname van de single en hun doelstellingen. Ze vertelden dat ze twee jaar geleden de koppen bij elkaar hadden gestoken.
Vervolgens gaven ze een spetterend optreden tijdens het Sterrengala in Losser. Dat leverde hen een groot aantal optredens bij andere evenementen op.
Ook werden ze door de organisatie van het Sterrengala gevraagd om vanwege het enorme succes om nogmaals terug te keren op dit festijn. Twee jaar later ging het ‘dak’ er wederom af.
Wekelijks wordt er door Triple NiX gerepeteerd om feestmuziek toe te voegen aan hun repertoire. Op een gegeven moment kwam het idee boven drijven om een eigen single op te nemen.
Zogezegd, zo gedaan. Bij Studio M-Works in Enschede o.l.v. producer Maarten de Groot is onlangs ‘De allerlaatste is van ons’ opgenomen. De tekst is geschreven door Almeloër Hans Louws.
De basis bestaat dus louter uit Twentenaren en daar zijn we best trots op. Een aantal topmuzikanten waaronder accordeonist Daniël Metz en trompettist Jan Wessels hebben hun medewerking hieraan verleend. Natuurlijk hebben we het nummer ook al meerdere keren vertolkt tijdens onze optredens. Dat leverde ons heel veel positieve reacties op.
Het publiek laat weten dat ‘De allerlaatste is van ons’ een lekker in het gehoor liggend lied is waarvan de tekst eenvoudig is mee te zingen…..en dat was ook onze insteek’, onthult Triple NiX.

Dank aan Willem de Bie