Selecteer Pagina

Twins!! De nieuwe single van Johnny Leijen.

Twins!! De nieuwe single van Johnny Leijen.
Advertentie

Vernieuwend en compleet anders van deze Nederlandstalige zanger.
Enige tijd geleden heeft er uitbreiding van het gezin Leijen plaatsgevonden.
Het gezin bleek zwanger te zijn van een tweeling die zeer welkom was. Helaas werd de droom verstoord door een spannende en heftige tijd.
Vroegtijdig moest er afscheid genomen worden van Thimo. (één van de tweeling) Uiteraard hakte dit afscheid er behoorlijk in.
Johnny en zijn gezin hebben ruim de tijd genomen voor verwerking.
Zoals bekend schrijft Johnny nummers die dicht bij hem staan, in eigen studio heeft hij deze periode dan ook gebruikt om zijn verhaal in een song te verwerken
. “TWINS” is door het pure levensverhaal en de gevoelige sound dat het bevat dan ook een zeer speciaal nummer geworden en een aanrader om te beluisteren.
Dat de tekst en muziek dicht bij het gevoel van de zanger ligt blijkt uit het feit dat het nummer begint met de daadwerkelijke hartslag van hun overleden zoontje Thimo.
Daarnaast eindigt het nummer met de hartslag van hun zoontje Noud.
Met dit nummer is bewust gekozen voor Engelstalig en een Dance-Feeling. Volgens Johnny was dit voor zijn gevoel hetgeen wat zijn verhaal en emotie het beste vertolkt.

Het nummer is opgedragen aan Thimo en Noud.

Persoonlijke noot van Johnny:
Het liefst hadden Sharon en ik onze jongens nog bij elkaar gehad. Niets liever dan dat..
Hier hebben wij voor geknokt tot het bittere einde. Helaas moesten we de strijd verliezen.
We hebben elkaar zeker extra gevonden tijdens deze moeilijke periode en hopen dan ook echt dat dit nummer zoveel mogelijk mensen steun zal bieden.
Elk lied wat ik maak is natuurlijk voor mij speciaal en heeft zijn eigen lading voor ons. Twins daarentegen heeft een extra betekenis.
Ondanks dat Thimo namelijk niet meer in ons midden is, vinden wij dat Noud en hij natuurlijk altijd een onderdeel van elkaar zullen blijven als tweeling zijnde.
Op deze manier en door deze muziek hopen wij dat onze Tweeling overal ter wereld in ieder geval gezamenlijk te horen zal zijn
en zo dan ook met zijn tweeën in 1 nummer kunnen spelen op de maat van hun muziek.

“ connected till eternity, just like magic it’s mysteriously ”

Dank aan Joley Audio Studio’s