Selecteer Pagina

UPSTREAM – Mighty Mezz

UPSTREAM – Mighty Mezz
Advertentie

UPSTREAM bestaat uit twee doorgewinterde muzikanten: zangeres Chaja van der Heide en gitarist André van Solinge.
Sinds 2017 schrijven en spelen ze voornamelijk eigen werk, een mix van blues, jazz en (country)pop. In 2018 brachten ze hun eerste EP met eigen werk, ‘The Boiling Point’ uit.
Ze zijn breed georiënteerd, willen zich niet binden aan een specifieke stijl en proberen veel uit zonder daarbij hun eigen identiteit te verliezen. Ze laten zich inspireren door muziek die de tand des tijds heeft doorstaan, met duidelijk hoorbare invloeden uit de 70’s.
Toegankelijke composities waarbij het publiek al snel de behoefte voelt ze mee te zingen. Het uitgangspunt van UPSTREAM is dat de liedjes in de basis sterk genoeg moeten zijn om akoestisch overeind te blijven met 1 of 2 gitaren. Daaromheen worden de liedjes verrijkt met percussie, meerstemmige zang en hier en daar ook andere instrumenten.

Over Mighty Mezz

De ‘Mighty Mezz’ is een Rock ‘n Roll-Swing track die wordt uitgebracht in deze nogal chaotische tijd. De boodschap is duidelijk: laten we het leven luchtig houden en creatief omgaan met tegenslagen.

De oude Betty Boop cartoon ‘Betty in Blunderland wordt gebruikt in de clip als metafoor om het gevoel in deze song uit te drukken!