Selecteer Pagina

Victoria Eman – Just An Illusion

Victoria Eman – Just An Illusion
Advertentie

Victoria Eman is van Europees- Indonesische afkomst en woonachtig in Gelderland. Ze is countryzangeres en er verschenen diverse albums en singles van haar liedjes, geschreven door bekende internationale songwriters. Ze komt uit een muzikale familie, haar vader, broer, twee zussen en haar zoon Denzell en dochter Indy zingen ook. Eén van haar hoogtepunten was het duet dat ze samen met haar dochter Indy (toen 9 jaar) zong. Ze nam duetten op met haar jongste zus Charmaine Eman en met haar broer Ginger Eman.

Op 18 & 19 augustus vond de “Red Carpet Award Show” plaats en Victoria was met 5 van haar liedjes genomineerd en deze keer won ze op deze internationale Award Show 3 prijzen uit meer dan 2.700 genomineerden uit 41 landen. Samen met Patrick Simons (voormalig lid van de “Les Humprey Singers”) verzorgde ze de presentatie van de Award Show.

Het nummer Just An Illusion is oorspronkelijk uitgebracht door BZN uit Volendam. Victoria heeft er samen met Marco van Hemelrijk Music Productions een prachtige versie van gemaakt! De muziek is geschreven door Thomas Tol, Cornelis Tol en Jan Tuijp.

Met dank aan: ThePlugger