Selecteer pagina

Wesley van Doesburg & Opa Wiggert – Zomer in mijn bol

Wesley van Doesburg & Opa Wiggert – Zomer in mijn bol
Advertentie

Met de nieuwe single ‘Zomer in m’n bol’ zetten Wesley van Doesburg & Opa Wiggert de duettenteller op vier Zolang de gezondheid van de inmiddels 84-jarige opa van Wesley het nog toelaat wil hij actief bezig zijn met zingen. Hij is echter wel aardig aan het rommelen met z’n hart, heeft af en toe weinig lucht én z’n conditie wordt minder. Toch gaat hij niet bij de pakken neerzitten en is blij dat het Matrozenkoor uit Apeldoorn, waar hij lid van is, binnenkort weer start met de repetities. Met name de optredens bij verzorgingshuizen heeft opa Wiggert gemist…..en niet alleen hij. Ook de bewoners van deze woon- en zorgcentra hebben het afgelopen
jaar weinig leuke feestjes gehad. 

Omdat de horeca weer volledig open is namen Wesley en opa contact op met Roy Otters van ANRO Productions. Deze vaste producer van Wesley kwam met het idee om deze keer een liedje te maken die overgoten zou worden met een Oostenrijks sausje. Dat stemt het publiek op het terras en de kroeg over het algemeen best vrolijk. 

Twee maanden geleden hadden ze ‘Zomer in hun bol’ met de accordeon in de hoofdrol al opgenomen, maar werd even op de plank gelegd. ‘Volgens Ronald Visch was het nu de juiste tijd om de single te releasen.
Ik hoop dan ook dat we dit lied vaak live ten gehore kunnen brengen en dat de media ons helpt om er een succes van te maken. Aan ons zal het niet liggen, aldus Wesley.

Met dank aan: Rood-Hit-Blauw

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *