Selecteer Pagina

Wilbert – ‘Voel jij ook wat ik voel’

Wilbert – ‘Voel jij ook wat ik voel’
Advertentie

Opvallende en verrassende opvolger voor Wilbert
Voor zijn nieuwe single ‘Voel jij ook wat ik voel’ koos Wilbert deze keer voor een soft pop ballad.
Even totaal iets anders dan de feestelijke en uptempo liedjes die we van hem gewend zijn.
Ook ditmaal géén cover maar een gloednieuwe single van de muzikale tekentafel van producer Kees Tel, die samen met Wilbert werkte aan zowel muziek als de tekst van deze fantastische nieuwe single.
De prachtige nieuwe foto’s voor de cd hoes zijn wederom geschoten in de studio van Woods Fotografie door persfotograaf Peter van Hout.
Het artwork was wederom in handen was van Desire Bambacht.
De opvolger van zijn eerder bij JC-Records uitgebrachte singles als ‘Je leeft maar een keer’, ‘Dansend door de Griekse nacht’, ‘Wat is het leven zonder liefde’, Duizend Nachten,
duizend dromen’ & ’Leef en voel je vrij’ is uiteraard weer geproduceerd in de studio van Kees Tel Pro in Lierop.
Sinds het moment dat Wilbert in 2014 tot volle tevredenheid zijn singles onderbracht bij JC-Records van Jolanda Clement, gaat het in meerdere opzichten crescendo met de carrière van de goedlachse muzikale duizendpoot. Sinds enkele jaren is Wilbert de vaste huiszanger is van De Après Skihut in Rotterdam, daarnaast verzorgt hij wekelijks vele klussen als DJ & licht en geluidsman in binnen en buitenland.
We mogen nu al bekend maken dat Wilbert vanwege het grote succes tijdens de afgelopen JC-muziekreizen naar Winterberg,
ook in 2020 weer deel zal gaan uitmaken van de line up voor dit 4-daagse event in het Duitse Sauerland
‘’Voel jij ook wat ik voel’’ is een prachtige radiovriendelijke plaat die, zo verwachten wij althans hoge ogen gaat gooien bij de diverse lokale, regionale en landelijke radiostations en haar luisteraars.
De gloednieuwe single van Wilbert zal zowel fysiek als digitaal worden uitgebracht. Naast de fysieke verkoop is de track digitaal te verkrijgen via de bekende downloadportals, en zal het ook via streaming te beluisteren zijn bij o.a. HitsNL, Spotify en Deezer. De bijpassende videoclip is opgenomen door Redgell Media op een prachtige locatie in het Belgische Poppel, en zal binnenkort te zien zijn op o.a. de diverse clipkanalen o.a.: TV Oranje en YouTube. Wilbert is de komende tijd druk bezig met het promoten van zijn nieuwe single bij diverse radio en televisie stations in Nederland en Belgie.
Plugging en promotie van de single wordt verzorgt door Jolanda Clement

Bron:  www.jcrecords.nl