Selecteer Pagina

Will de Brouwer – Dat komt door de liefde

Will de Brouwer – Dat komt door de liefde
Advertentie

Aan het einde van het jaar komt Will met de single die eigenlijk al in Januari 2021 zou uitkomen. 

Zoals wellicht bij jullie bekend kreeg Will een tekst in zijn hoofd aangaande de maatregelen omtrent Corona die uitkwam met de titel “Voor een knuffel en een zoen”, destijds was afstand een heel dingetje voor velen, daar waar een knuffel heel erg gewenst zou zijn in vele gevallen. 

Helaas ziet het er niet rooskleurig uit wat betreft de cijfers, maar toch, de leuke vrolijke en blije hoes, wederom gemaakt door Marga, geeft aan dat je, met de juiste liefde, steun en alles er omheen er doorheen kunt komen. 

Dat komt door de liefde zegt het al, in voor en tegenspoed, in goede en slechte tijden, kunnen bouwen op die mensen die je de liefde, het vertrouwen en steun geven die je nodig hebt om door te kunnen gaan met een positieve blik naar de toekomst, hoe moeilijk soms ook….. 

In mijn geval is het mijn “allessie” Marga, altijd staat ze voor me klaar, steunt me door dik en dun aldus Will, ze geeft me het fijne gevoel dat we samen alles aankunnen zolang we er voor elkaar zijn. 

En weer een ander genre van Will, een wals annex lekker ‘Pak me maar effe lekker vast’ single, het gevoel van warmte genegenheid en liefde, dat is toch wel wat we allemaal nodig hebben om lekker in je vel te zitten. 

Nu gaan we op een ‘inhaak’ toer van links naar rechts met Will, een lekkere wals die je gemakkelijk kunt meezingen. 

Wederom opgenomen in de studio van Deyoso records te Boekel. 

We mogen wel zeggen dat we nog lang niet klaar zijn hoor met de muziek, achter de schermen alweer druk overleg, wordt het een schlager, feest, dans of meezinger die er vervolgens gaat komen??….. tsja, dat blijft altijd een verrassing volgens Will. 

Met dank aan: ScorePromotions