Selecteer Pagina

William Burg – “Als een engel.

William Burg – “Als een engel.
Advertentie

Sinds William Burg vorig jaar tekende bij JM Music komt hij met alweer zijn 2 e single; “Als een engel.
Zijn vorige single “Dansen en sjansen” heeft het erg leuk gedaan en met zijn nieuwe nummer “Als een engel” ,een prachtige ballad wat totaal anders is, wil hij meerdere kanten laten zien.
Het is volgens de Brabantse zanger een prachtige single geworden, geschreven en gecomponeerd door Manfred Jongenelis die ook zorg droeg voor de productie.
De 45-jarige William Burg zal naar verwachting Nederland en Vlaanderen gaan verbazen met dit mooie nummer. Deze gevoelige track wordt ook nu weer vergezeld door een alles zeggende videoclip.
Dit nummer zal zeker bij veel mensen een hoop los maken, aldus William, en misschien vaak beluisterd gaat worden bij bijzondere familie momenten.
Muzikaliteit zat er al van jongs af aan al in bij deze gezellige Brabander. Van het drumstel en de trompet naar het platen draaien op feesten en partijen.
Als William plots besluit daarbij ook te gaan zingen is de geboorte van een zangcarrière daar! In 2019 tekende William Burg bij JM producties, en kwam er eerst een swingende plaat en vervolgens deze ballad.
Ik ben heel blij dat ik met JM Music deze plannen kan verwezenlijken. Nadat ik Jaman en Michael een paar jaar geleden tegenkwam is er zowel zakelijk als privé een vriendschap ontstaan.
Ze hebben dezelfde ideeën en vechtlust als mij en liggen daarin dan ook op één lijn. De keuze om met hen te gaan samenwerken was dus niet zo moeilijk.
We hebben er allemaal het volste vertrouwen in’, aldus William. William geniet nu al een succesvolle carrière als volkszanger en met “Als een engel” hoopt hij dit nog meer te kunnen uitbreiden.

Dank aan Willem de Bie