Selecteer Pagina

William Sluijter – “ Ik voel me goed”

William Sluijter – “ Ik voel me goed”
Advertentie

William Sluijter start 2020 met nieuwe single “ Ik voel me goed”
Het lied “Ik voel me goed” is gewoon een nummer voor de mensen die verliefd zijn en vlinders in hun buik hebben, herkenbaar, want ik heb ook nog steeds de liefde voor mijn vrouw en gezin in mijn bloed zitten.
Het is een mooi vrolijk nummer geworden met een heerlijke goed in het gehoor liggende melodie geschreven en gecomponeerd door Frank van Etten.
Ik ben begonnen met zingen 2 jaar geleden als te boeken artiest, voorheen was het altijd met de artiest meezingen als ik op een feestje was of in t café.
In het dagelijkse leven ben ik een dakdekker heb een eigen dakdekkers bedrijf samen met een goede kameraad
Mijn doel is om het zover mogelijk te schoppen in de muziekwereld, mensen blij maken of juist een nummer voor ze zingen waar ze het gevoel in kwijt kunnen en wat ze raakt dat is het ook want muziek is emotie. Over emotie gesproken! mijn vader was mijn vriend en grootste fan, helaas is hij afgelopen jaar overleden, deze man die zo trots op me was geeft mij ook zeker heel veel kracht om te zingen en om door te gaan, dat is wat hij ook zou willen. Naast mijn gezin en mijn bedrijf wil ik het ver gaan schoppen in deze wereld. Ik wil werken aan een toekomst en er zijn voor mensen, die er voor mij zijn.
Mijn vader zei jongen blijf in jezelf geloven en blijf jezelf dan kom je er wel op een dag. Deze wijze woorden heb ik altijd in ere weten te houden. Daarom kan ik zeggen “Ik voel me goed”
Dank aan Willem de Bie

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *