Selecteer pagina

William Smulders – Crazy

William Smulders – Crazy
Advertentie

Komende week brengt de Groesbeekse zanger, Gitarist & entertainer William Smulders ‘Crazy’ uit. Het nummer ‘Crazy’ is een frisse mix tussen Rock ’n Roll en moderne swing. De single is te beluisteren via Itunes, Spotify, en via de site Williamsmulders.nl. De single ‘Crazy’ is de 15e platenrelease van William Smulders. Eerder bracht hij onder meer uit: Whisky song, Fly with me, Flip a coin, Zij is van mij, Desiree, Het valkhof in de zon, Travel of love, Jump jive and go. Ook verschenen twee cd’s van zijn hand: Under cover en William Smulders verzamel cd.

Naast het schrijven en uitbrengen van liedjes is William Smulders succesvol als live performer. Met zijn vetkuif is William Smulders een blikvanger in het stadsbeeld en op het podium. William Smulders staat garant voor sfeer en een knallend muziekfeest. Zijn repertoire is voornamelijk Engelstalig.

William Smulders heeft een voorliefde voor Rock ’n Roll. Om inspiratie op te doen, reisde hij in de loop der jaren regelmatig af naar Memphis, Nashville en New Orleans. Smulders trad op in Amerika en werkte samen met sterren als Wanda Jackson, Chris Montez en Linda Gail Lewis. Ook in eigen land bespeelt hij de poppodia. Zo stond William Smulders eerder op het hoofdpodium van de Nijmeegse Zomerfeesten, Top 2000 in Arnhem, Jazz in Duketown in Den Bosch, Paradiso Amsterdam en Roll ‘n’ Roll Street op Terschelling. In 2016 speelde William op de middenstip bij PSV die zojuist landskampioen was geworden. Ook was William te horen en te zien op radio en tv: radioprogramma Cappuccino, Giel Beelen, Radio en TV Gelderland, Radio 5, Radio.nl, de Tros Sterren Top 20. Daarnaast componeerde hij de leader van een tv-programma van TV Gelderland.

Met dank aan: ThePlugger

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *