Selecteer Pagina

Wim Florack – ” Mijn Hart”

Wim Florack – ” Mijn Hart”
Advertentie

15 jarig artiesten jubileum & verjaardag Wim Florack wordt gevierd met lancering nieuwe single!
Wim Florack heeft reden voor een feestje!, want op 14 december (zijn verjaardag) brengt Wim zijn nieuwste single ” Mijn Hart” uit, en zit hij tevens 15 jaar in het vak.
Dit was voor Wim reden genoeg om juist op deze dag zijn allernieuwste single uit te brengen.
De in Oosterhout woonachtige zanger Wim Florack is een bezige bij, want naast zijn zangcarrière heeft hij een vaste baan, verzorgt hij regelmatig koor en/of accordeon werk voor diverse studio’s,
schrijft hij nummers voor andere artiesten en heeft hij zijn eigen bedrijf WF Muziek. Al met al dus een hele druk, maar super leuk en gezellig leven aldus de Brabantse zanger.
Wim Florack bracht afgelopen jaren al diverse succesvolle liedje uit o.a.: Mijn Koningin, Het mooiste meisje uit de wagen, Achtbaan, Dit is ons leven, Hoe zou het anders zijn gegaan,
Verboden Liefde, Echte vrienden, Die ogen van jou en vele anderen. Veel van deze nummers zijn nog steeds dagelijks te horen bij de diverse radiostations in Nederland en België.
Tijdens een speurtocht naar nieuwe nummers kwam Wim (die fan is van het Duitstalig repertoire) ditmaal terecht bij een liedje wat geschreven en gecomponeerd is door Leo Poldau en Christof Kammerlander.
Omdat Wim het zo’n geweldig goed nummer vond werd er gezocht naar een studio die het zag zitten om deze opdracht aan te nemen..
Door tips van collega’s uit t vak kwam Wim terecht bij de studio van Sonic Solutions. Na goed overleg is dan ook besloten om de nieuwe productie door  Sonic Solutions te laten uitvoeren.
Toen Wim de tekst had geschreven werd er eerst contact gelegd met de originele tekstschrijvers om toestemming te vragen om de eigen versie van het liedje te mogen opnemen en uitbrengen in Nederland.
Binnen afzienbare tijd was de goedkeuring binnen, en konden de mannen aan de slag in de studio.
Wim nam voor het nieuwe nummer zelf de accordeon ter hand en voorzag (samen met Margot Roeken) het nieuwe liedje van de nodige koorpartijen.
Omdat Wim ook op zoek was naar een platenlabel en plugger waarmee hij de juiste vervolgstappen kon zetten in zijn carrière, heeft de zanger zich afgelopen maanden o.a.
georiënteerd bij collega artiesten over een stap richting JC-Records / JC Event uit Waspik.
Na tal van positieve reacties over de begeleiding en de werkwijze van Jolanda Clement als platenlabel, plugger, maar zeker ook als mens, werd een afspraak gemaakt.
De uitkomsten van die gesprekken waren ronduit positief en productief te noemen:
“Ik heb een heel goed gevoel gekregen bij Jolanda, vandaar dat ik heb besloten om met ze in zee te gaan aldus de enthousiaste zanger.

Dank aan Jolanda Clement