Selecteer Pagina

Younes Mohcin – Jij alleen

Younes Mohcin – Jij alleen
Advertentie

Younes Mohcin is een 25 jarige zanger die nu 5 jaar bezig is met zijn muziekcarrière. Hij woont in Naaldwijk, een dorpje gelegen in Het Westland vlak bij grote steden als Rotterdam en Den Haag. Younes heeft een Nederlandse moeder en een Marokkaanse vader. Younes vergaarde “bekendheid” met het uitbrengen van Covers en Mashups. Hij heeft nu al meer dan 100.000 vaste luisteraars op Spotify. Younes maakt emotionele en vrolijke pop muziek waar hij al zijn zijn gevoelens in kwijt kan.

“Jij Alleen” is de eerste track van zijn aankomende album. Deze single is nog maar net uit, maar staat op moment van schrijven al op bijna 75.000 streams. Het nummer gaat over eenzaamheid in al zijn vormen.
Dat thema gekoppeld aan een prachtige lijzige melodie, zal verklaren waarom dit nummer ook jaren later nog steeds gedraaid zal worden.

De videoclip die hierbij geschoten is, werd gemaakt in samenwerking met de landelijke organisatie ”één tegen eenzaamheid” en Gemeente Westland om aandacht te brengen voor eenzaamheid onder jongeren. Hierbij is een instagram campagne gevoerd om dit aan het licht te brengen, waarbij samengewerkt is met bekende en onbekende Nederlanders om hun bijzondere verhaal te delen aan de buitenwereld.

Met dank aan: MuziekPromotor