Selecteer Pagina

Romy IJzendoorn – Ondanks alles

Romy IJzendoorn – Ondanks alles
Advertentie

Romy IJzendoorn uit Arnhem heeft een grote passie en dat is zingen. Zij zingt graag het hoogste lied op feesten en partijen en volgt de muziekopleiding bij Rijn IJssel. Deze muzikantenopleiding richt zich op eigenzinnige, creatieve solisten die zelf muziek kunnen schrijven. 

Dat schrijven heeft ze ook voor haar single “Ondanks alles” gedaan, dit heeft ze wel samen met Frank van Etten gedaan, want hij kan als geen ander tekstbeleving overbrengen en dat is in dit nummer ook echt gelukt. 

´Het nummer “Ondanks alles” is echt prachtig geworden, de drums en de basgitaar die je hoort zijn
ingespeeld door Wim de Vries uit Arnhem en overige instrumenten door Frank van Etten. Ik ben dan ook trots op deze mooie productie het is zelfs beter geworden dan ik zelf had verwacht en de geweldige mooie clip is gemaakt door Dutch EYE Media ´, aldus Romy IJzendoorn. 

Ik heb altijd al een passie gehad voor muziek maken (zingen en instrumenten te bespelen).
Nu heb ik sinds 4 jaar zangles en ben ik echt begonnen om mijn carrière te starten in de muziek. 

Ik ben nu vooral bezig om te ontdekken wat ik vocaal in mijn mars heb en eigen nummers te schrijven en te maken, kortom mezelf nog meer ontwikkelen. 

Met dank aan: Willem de Bie