Selecteer Pagina

Zanger Cor & Active – Laat ons nu leven

Zanger Cor & Active – Laat ons nu leven
Advertentie

De nieuwe single van Zanger Cor uit Arnhem “Laat ons nu leven” is een uptempo nummer in samenwerking met rapper aCtive uit Veenendaal. 

De 39 jarige Cor Koopmans, wat zijn echte naam is, begon op zijn 15e levensjaar al met zingen. Cor kwam in contact met Roy Otters, ze werden goede vrienden en collega artiesten. Cor had in 2019 een optreden op het artiesten paradijs, na dat optreden kreeg hij een single opname cadeau van ANRO Productions, en dat was de start van zijn carrière. Cor, die op vele feesten al heeft gestaan, wilde eigenlijk heel graag een nummer uitbrengen met een rapper. Hij kwam in contact met Joran van Sas, die als rapper onder de naam aCtive werkzaam is, en een samenwerking volgde met dit resultaat “Laat ons nu leven 

Joran van Sas (aCtive) is 33 jaar en heeft gestudeerd aan de rockacademie en de Herman Brood academie. Hij heeft een hitje gehad met het nummer “Feestje vandaag” wat hij schreef en uitbracht voor FC Utrecht. Toen Cor dat hoorde heeft hij hem benaderd en zo is voor dit nummer een samenwerking tot stand gekomen. 

De clip afdeling van Future Films hebben een mooie clip gemaakt van het nummer.
Deze single wordt uitgebracht onder het label van Double You Music NL wat onderdeel is van Future Music.

Met dank aan: Willem de Bie