Selecteer Pagina

Zjosti & Duckers – Nicole

Zjosti & Duckers – Nicole
Advertentie

Zijn naam is Zjosti en komt uit Roosendaal en heeft weer een nummer geschreven, deze keer speciaal voor zijn vriendin, niet dat het over haar gaat, want het gaat namelijk over een vrouw genaamd “Nicole” die niet van de alcohol is en zijn vriendin lust wel zeker een biertje.

Het lied “Nicole” zong ik thuis dagelijks en heb daardoor besloten er ook echt een feestnummer van te maken. Ik had nog wel iemand nodig die mee ging doen in de clip. Die vond ik in niemand minder dan Duckers uit Roosendaal! Nadat ik hem vroeg voelde hij zich meteen geroepen om Nicole te spelen. Maar ik had nog meer in petto voor hem… en vroeg hem ook om mee te zingen, dit vond Duckers natuurlijk helemaal geweldig.

Zo zijn wij samen de weg gaan bewandelen en proberen hiermee de Carnavals hit van 2023 te worden, aldus een trotse Zjosti.

Zjosti is de carnavals- en skihutmuziek de feestwereld binnengestapt en is bekend van o.a. ‘Stuiterbal’, ‘Tirolerparty’, ‘De Knalplaat’ en ‘Witte Gij’t’. Dit doet hij al jaren met veel enthousiasme en treedt rond de ski en carnavalsperiode veel op. Niemand die stil blijft staan wanneer hij zijn nummers zingt. Zijn zangmaat Duckers is nieuw in de artiestenwereld, maar wel bekend op internet. Met zijn vrolijke en vooral gekke filmpjes verovert hij socialmedia platformen zoals TikTok. Misschien is hierdoor wel een geweldig nieuw Feestduo geboren, we gaan het zien, eerst maar eens kijken wat dit feestnummer “Nicole” gaat doen.