Selecteer pagina

John Paul Chacon – Just One More Day

John Paul Chacon – Just One More Day
Advertentie

Vandaag, 25 maart 2022, is de release van de nieuwe single van John Paul Chacon getiteld “Just one more day”. Een mooie ballad over een naderend afscheid. Nog één dag alles beleven!! Laat je meenemen door de melancholie van deze prachtig gezongen ballad! 

John Paul Chacon werd geboren in San Jose te Costa Rica op 27 april 1993 en woont tegenwoordig in het mooie Oosterhout. JP, zoals hij vaak genoemd wordt, wist al vroeg dat hij professioneel zanger wilde worden en startte zijn carrière op zijn 16e. Al snel volgden vele optredens door het gehele land. Tijdens zijn optredens zingt hij in verschillende talen, Nederlands, Spaans en Engels. Hij wil zich echter het liefst presenteren als Engelstalige zanger maar de Spaanstalige markt is een serieuze optie. 

In 2018 scoort hij met zijn eerste single “Als ik met je dans” een leuke zomerhit. Inmiddels heeft hij zijn team versterkt met componisten/producers Marcel Schimscheimer en Bram Koning, twee mannen die hun sporen al ruimschoots hebben verdiend in de muziek business. JP kwam in november 2021 met zijn single “I want your love”. Een geheel aangepaste eigen stijl die je mee terugneemt naar de hits van Rick Astley en René Froger. Een sound die je niet veel meer hoort tegenwoordig, maar waar veel mensen met weemoed aan terug denken. 

Het jaar 2021 was de kick-off van de nieuwe John Paul Chacon. Feelgood danceble music en mooie ballads!! Klasse en kwaliteit, dat is waar JP voor gaat! En daar gaat hij in 2022 lekker mee verder met deze prachtige ballad “Just one more day” 

Met dank aan: Willem de Bie

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *