Selecteer Pagina

Donny Ponsen – Laat Mij Maar Alleen

Donny Ponsen – Laat Mij Maar Alleen
Advertentie

Met z’n nieuwe single ‘Laat Mij Maar Alleen’ laat Donny Ponsen horen dat hij echt van alle markten thuis is. Als jede track opstart lijkt het wel of je in een theater zit waar een prachtig pianoconcert plaatsvindt. Als je dan even laterook nog getrakteerd wordt op live strijkers en je aandachtig naar de tekst luistert begrijp je waarom Donnyontzettend blij is met deze productie uit de keuken van Manfred Recordings uit Etten-Leur.

Volgens Donny past de gekozen stijl meer bij deze tijd. ‘Het zit tussen het volkse en het poppy in. Ik was al eentijdje op zoek naar eigen liedjes en werd door mijn promotor Nel van Olm in contact gebracht met de muzikaleduizendpoot Billy Dans. Ik kreeg een aantal demo’s opgestuurd waarvan de eerste me meteen al pakte. Het voeldegoed en ik herkende me er zelf in. De keuze was snel gemaakt’, onthult Donny.

Zoals gewoonlijk toog de 29-jarige zoon van volkszanger Rinus Ponsen naar producer Manfred Jongenelis. Hijomschrijft hem als een echte genie die begrijpt wat hij wil. Ondanks dat het een uur rijden is van z’n woonplaatsNootdorp naar Etten-Leur heeft Donny dat er graag voor over. Stap voor stap komt hij steeds hoger op de ladder.

Naast Manfred is ook Robby Langendorff dicht betrokken bij de carrière van Donny. Met name het ‘inbeeld blijven’ is volgens Robby heel erg belangrijk. Dat zal hij de komende tijd dan ook volop doen. Twee dagen nade release staat hij in de line-up van het TV Programma Toppers van Oranje in Raamsdonksveer.Daarnaast zal hij ook diverse radiostations bezoeken.

‘Laat Mij Maar Alleen’ is vanaf 22 april 2022 te streamen via de bekende platforms. De clip, opgenomen door Frank Swenne van Apex Audio Visuals, is te bewonderen op YouTube en de socials van Donny.

Met dank aan: Nel van Olm