Selecteer Pagina

Boris van der Ham – Onderweg naar jou

Boris van der Ham – Onderweg naar jou
Advertentie

Boris van der Ham brengt op 17 november een nieuw single uit. ‘Onderweg naar jou’ is een nummer wat gaat over zijn twee kinderen (3 en 10) die op dit moment in Nieuw-Zeeland wonen. Ze verblijven daar een jaar, maar door de reis restricties van het land vanwege COVID is het onduidelijk wanneer hij ze kan gaan bezoeken.

Het nummer is een soort droom van hoe het zou zijn om nu onderweg naar hen te zijn.
Een upbeat nummer met een krachtig verlangen zijn kinderen weer in de armen te kunnen sluiten. Tegelijk komt er een videoclip uit waarin deze droom zichtbaar gemaakt is, gefilmd in een 747. Een krachtig nummer in deze donkere wintermaanden waarin veel mensen elkaar noodgedwongen moeten missen.

Vanaf woensdag 17 november is ‘Onderweg naar jou’ te streamen en te beluisteren op Spotify en diverse andere digitale kanalen. Tegelijkertijd met de Nederlandstalige release wordt ook een Engelstalige versie uitgebracht: ‘On My Way to You’.

OVER BORIS VAN DER HAM
Vorig jaar debuteerde Boris van der Ham met het nummer OPSTAAN, en het album ‘Niemand dan wij’. De afgelopen maanden tourde Boris van der Ham langs een aantal theaters voor zijn nieuw livealbum, dat uitkomt in 2022.

Met dank aan: Ilske Helleman