Selecteer Pagina

Daniëlle Wijkstra – “Alles wat ik wil”

Daniëlle Wijkstra  – “Alles wat ik wil”
Advertentie

Daniëlle Wijkstra komt met debuutsingle “Alles wat ik wil”

Daniëlle Wijkstra geboren op 12 augustus 2001 in Groningen en woonachtig in het Drentse dorpje Peize, wat nu bekend staat als het muziekdorp van Drenthe.
Hier woont ze samen met haar ouders en komt met haar debuut single “Alles wat ik wil” en dat weet ze zeker.
Daniëlle is in juni 2019 geslaagd voor haar HAVO diploma. Ze vond het toen dan ook tijd voor een nieuwe stap en is in contact gekomen met producer/tekstschrijver Martin Sterken.
Daniëlle had als doel om een vrolijk en zomers nummer uit te brengen, waarmee ze haar eigen identiteit en genre wil opbouwen.
Na de opname van het nummer volgde al snel de clipopname, gemaakt door Arjan Plat, zanger/tekstschrijver en eigenaar van Purisa mediavormgeving.
Daniëlle treed op bij feesten en partijen en hoopt dit met haar eigen eerste single ‘Alles wat ik wil’ door te kunnen zetten

“Alles wat ik wil“ is haar debuut single, maar het is lang geleden begonnen hoor, want al van jongs af aan staat het leven van Daniëlle Wijkstra in teken van muziek.
Haar droom was om op het podium te staan. en deed vanaf haar 7e jaarlijks mee aan playbackshows in de buurt.
Van zingen op het podium was nog geen sprake, maar toen Daniëlle Wijkstra een nummer zong op haar 14e verjaardag, wist ze dat ze hiermee verder wilde en is zanglessen gaan volgen.
Ik heb al een aantal jaren goed contact met zangeres Melissa Smilda, ook wonende in Peize.
Melissa Smilda en haar vader Zweitse, die samen spelen in de band ‘Ideaal’, hebben mij dan ook de opstap gegeven en staan nog altijd open om mij adviezen te geven.
Ik maak daar natuurlijk graag gebruik van, en ik ga heerlijk genieten van mijn debuut single “Alles wat ik wil” aldus Daniëlle Wijkstra

https://www.youtube.com/watch?v=iLyyuxil_1Y

Dank aan Willem de Bie