Selecteer pagina

Feylus – Marina

Feylus – Marina
Advertentie

Op de dag dat de zomertijd eindigt in Europa, zijn er ook werelddelen waar de zomer begint. Doordat de muziek van Feylus internationaal te horen is heeft hij daarom besloten om het zomerse nummer “Marina” uit te brengen. 

Feylus is een zanger en songwriter en woonachtig in Nijmegen en heeft al veel in de muziekwereld gedaan. Zo toerde hij met de pop/rockband Felipe veel in Zuid Amerikaanse landen en stonden ze in het voorprogramma van de populaire Mexicaanse Popband ‘Camila’ 

Louis Arteaga wat zijn echte naam is, besloot solo verder te gaan als FEYLUS wat staat voor emotie, nostalgie, liefde en liefdesverdriet. 

Zijn muziek wordt over het algemeen beschreven als Latin pop met een mix van Urban en kenmerkt zich om zijn traditionele en romantische teksten 

Zo ook zijn nieuwe nummer “Marina” Het is een nummer dat gaat over wanneer je geïnteresseerd bent in iemand die je niet kunt bereiken. Het is een liefde die soms in het echte leven voorkomt, als je je minder voelt in vergelijking met de persoon van wie je houdt. 

Ik heb het nummer “Marina” genoemd omdat het en mooie naam is en ook omdat mijn moeder zo heette. 

Samen met mijn goede vriendin Alih Jey uit Los Angeles heb ik ook deze tekst geschreven. Zij schrijft samen met mij al mijn teksten , ook omdat zij mijn liefdesleven kent, Aldus Feylus. 

Met dank aan: Willem de Bie

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *