Selecteer pagina

Daantje – Gisteren was ik nog jong

Daantje – Gisteren was ik nog jong
Advertentie

Eigenlijk wilde ik niks meer uitbrengen,maar muziek blijft kriebelen en een jaar geleden zat ik de film de Gooise vrouwen te kijken en bij het eind begint Martin Morero dit nummer te zingen.
Het greep mij direct aan. Omdat ik druk was met het opzetten van mijn Café bleef het bij een idee… maar nooit uit mijn gedachte omdat het voor mij een heel herkenbaar tekst was .. heb ik besloten om het ook op te nemen… twee sponsors hebben dit mogelijk gemaakt Davilore Schipping numansdorp en party café De Doos Groningen ik heb Hans Albers gebeld en hij vond dit een top keuze om even mee terug te komen…enkele regels aangepast bv het was eerst ALLES WAT IK BEETPAK LIGT IN STUKKEN OP DE GROND…en dit klopt niet want ik ben juist positief bezig en kom weer heel langzaam terug op de kaart van Nederland muziekland! Dus de zin luid nu..IK LEEF MIJN EIGEN LEVEN EN STA MET BEIDE BENEN OP DE GROND.
Al met al ik ben er weer… een paar jaar ouder en erg veel geleerd. Op 2 februari geef ik met een 14 koppige showband in de koepelhal een groot concert in Tilburg.
Daar zal ik met dit nummer afsluiten.. ik ben trots on dit nog te kunnen doen ben inmiddels 55 en sta nog steeds overal te zingen trots op mijn Café… zet me in voor de arme gezinnen.

Dank aan Score Promotions

 

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *