Selecteer pagina

Rocky Pauw – Weet dat ik van je hou

Rocky Pauw – Weet dat ik van je hou
Advertentie

Vaste stamgast van The Boom! Music studio in Breda de laatste jaren is Rocky Pauw.
Deze geboren Utrechter woonachtig in het mooie Lexmond, komt met de single ‘Weet Dat Ik Van Je Hou’ waaronder Frank Verkooyen als producer zijn handtekening zette.
Op de dag voor kerst viert Rocky, die de afgelopen jaren naam heeft gemaakt als een professioneel allround zanger, zijn 32e verjaardag.
Een kleine twintig jaar al vermaakt Rocky het publiek met zijn performances. Dit doet hij onder andere met een flink aantal eigen singles die hij sinds 2008-2009 op de markt heeft gebracht.
Liedjes als ‘Vanuit Het Niets’, ‘Op Mijn Gemakkie’, ‘Blauwe Ogen’, ‘Kom Dans De Hele Nacht Met Mij’, ‘Wat Jij Met Me Doet’, ‘Zoals Je Weet’ of ‘Als Je Gaat’ krijgen volop bijval van het publiek tijdens zijn vele optredens. De verwachtingen rondom zijn nieuwste, door Nationale Artiesten Parade uitgebrachte single ‘Weet Dat Ik Van Je Hou’, zijn hooggespannen.
Een volkse dansplaat die bruist van de gezelligheid gesterkt door Daniël Metz op accordeon en Marcel Fisser die de gitaarpartijen voor zijn rekening heeft genomen.
Vanaf heden is ie verkrijgbaar; ‘Weet Dat Ik Van Je Hou’ van.. Rocky Pauw!

Dank aan Score Promotions

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *