Selecteer Pagina

Gewoon Henri – “Centen Komen Centen Gaan”

Gewoon Henri – “Centen Komen Centen Gaan”
Advertentie

“Centen Komen Centen Gaan” is 2e single van zanger Gewoon Henri.
Henri Kuipers, beter bekend als “ Gewoon Henri “ , geboren en getogen in Almelo op 14-02-1982.
Zijn grote hobby en tevens zijn werk is een creatief beroep en hij is daar ook bekend om in heel Overijssel en ver daarbuiten, namelijk Tatoeëerder.

Zoals bijna alles in het leven, komen de mooiste dingen toevallig op het pad. Zo ook de zangkunsten van “ Gewoon Henri.
” Enthousiasme was met Hoofdletters geschreven en geboren, en er was genoeg inspiratie voor een nieuw stap.
Nu met een goed team om Henri heen, waaronder een Gitarist, Pianist, Producer en Management is de trein niet meer te stoppen en komen er dit jaar meerdere singles uit waarvan
“Centen komen, Centen Gaan” de 2e is. Een kreet wat iedereen wel eens roept of hoort. Geld is belangrijk voor de rekeningen en vermaak.
Maar het belangrijkste is toch de liefde, aandacht, en het zorgen voor elkaar wat met geld niet te koop is. Daar gaat dit liedje over.
Mensen geven te veel om dingen en weelde, en vergeten wat echt belangrijk is, en dat is namelijk er zijn voor elkaar. Aandacht geven en om elkaar geven.
Deze Single “Centen Komen Centen Gaan”, hebben Juan en Henri Samen uit de pen gekregen, en heeft Juan de muziek helemaal voor zijn rekening genomen.
Ook de gehele productie heeft Juan ontworpen, en heeft goede muzikanten en background zangers / zangeressen de invulling laten doen.
De prachtige rauwe stem van Gewoon Henri maakt het helemaal compleet. Er is weer een Hit geboren uit een super samenwerking.
Als u denkt dat het een ééndagsvlieg is, moet ik u teleurstellen, want de singles vliegen de studio uit! U gaat nog veel meer horen van Gewoon Henri!

Dank aan Willem de Bie