Selecteer Pagina

Louisa – Born to be me

Louisa – Born to be me
Advertentie

Louisa & Ferdi Bolland hebben single opgenomen.
Vorige week donderdag, in de reality-serie Louisa & Rowan, Onze Transgender Liefde was te zien dat Ferdi Bolland een nummer gaat produceren voor Louisa.
Louisa zou niets liever willen dan ooit aan het Eurovisie Songfestival meedoen en pakt daarom haar zangcarrière weer op. Naast dat zij in de serie spreekt met diverse professionals en ook oud-deelnemers (waaronder Duncan Laurence) dook zij samen met producer Ferdi Bolland de studio in om een nummer te produceren dat Songfestival-waardig is.
“Je kunt A. echt zingen en B. je hebt een hele persoonlijke stem, een eigen stemgeluid”, zegt producer Ferdi Bolland als hij Louisa heeft horen zingen.
“Ik ga graag de uitdaging aan om met jou een nummer te maken en hopelijk gaan we vriend en vijand verbazen met jouw Engelstalige single.
” In de serie is te zien hoe Ferdi en Louisa aan het nummer werken getiteld ‘Born to be me’ . Het nummer vertelt haar levensverhaal.
Louisa zal op zaterdag 3 augustus het nummer voor het eerst ten gehore brengen wanneer zij samen met Rowan meevaart in de Canal Parade in Amsterdam (boot nummer 44).
Vanaf die datum is de single ook te streamen via o.a. Spotify, Itunes, Deezer etc.
Louisa voelt zich vereert dat een gevestigde naam als Ferdi Bolland met haar een nummer wilde maken.
“Ik heb er zeker vertrouwen in dat het iets mooi gaat worden en hopelijk kan ik een gooi doen naar deelname aan het Eurovisie Songfestival!”, aldus Louisa.
Bekijk hier het fragment waarin te zien is dat Ferdi en Louisa elkaar voor het eerst ontmoeten in de studio.

Louisa & Rowan, Onze Transgender Liefde is elke donderdag om 20:30 uur te zien bij TLC.

Dank aan Ilske Helleman