Selecteer Pagina

Dave Jeltema – Wij zijn broers van elkaar

Dave Jeltema – Wij zijn broers van elkaar
Advertentie

Mijn naam is Dave Jeltema en woon in Westervoort hou onwijs veel van zingen en kom alweer met een nieuwe single, deze keer met als titel “Wij zijn broers van elkaar”. 

Ik zat op een dag in de studio van Dave van Well in Nijmegen te brainstormen over een opvolger van mijn vorige single “Antonelle” Toen kwam ik op het idee, dat ik een lied over mijn broer wilden maken. Waarom over me broer! Nou dat heeft een speciale reden, want ik heb hem al vaak gevraagd of wij als broers samen een tattoo gaan zetten, maar hij hield steeds de boot af. Tot op een dag dat hij mij appte en zij, wanneer gaan we hem zetten dan? We hebben toen een afspraak gemaakt bij Tatoeëerder en hebben samen een tattoo laten zetten.
Ja mijn broer is zeer bijzonder voor mij, we hebben onze opa verloren en dan zie je pas wat je als broers voor elkaar bent. We hoeven elkaar maar te bellen en staan direct voor elkaar klaar. Zelfs toen ik vroeg of hij mee wilde spelen in mijn nieuwe videoclip, was zijn antwoord, ja dat wil ik wel maar niet volop in beeld. 

Ik ben blij op dit resultaat, want “Wij zijn broers van elkaar” is een prachtige single geworden, geschreven en geproduceerd door Dave van Well van de Dutch Artist Music Studio
De videoclip is wederom gemaakt door mijn vaste clipmaker Robert Vegt, een mooi team waar ik trots op ben, aldus Dave Jeltema. 

Met dank aan: Willem de Bie