Selecteer Pagina

Dennis Baars – ‘De Mooiste Dat Ben Jij’

Dennis Baars – ‘De Mooiste Dat Ben Jij’
Advertentie

Dennis Baars is geen onbekende.
Eerder maakte hij deel uit van de uiterst succesvolle Nederlandstalige jongensgroep Stad En Land, waarmee hij hits scoorde met ‘Kom Maar Op’, ‘Lieveling’ en ‘Geloven’.
Hiermee trad Dennis veelvuldig op in het land op feesten en partijen, maar ook op grote evenementen zoals het Mega Piraten Festijn, Muziekfeest Op Het Plein en in het Gelredome.
Nadat in 2017 het doek viel voor Stad En Land verkoos Dennis in 2018 een solo carrière en bracht i.s.m. Edwin van Hoevelaak zijn single ‘Het Ritme Van De Liefde’ op de markt.
Nu is het tijd voor een volgende stap. Met het succesvolle producersteam Sonic Solutions (o.a. Wesley Klein, Ferry de Lits e.v.a.) is Dennis de studio ingedoken met de uitstekende nieuwe single ‘
De Mooiste Dat Ben Jij’ als resultaat. De single verschijnt via Hit It! Music en de bijbehorende videoclip is volop te bewonderen op de clipkanalen.
‘De Mooiste Dat Ben Jij’ is natuurlijk te streamen en te downloaden via Spotify, Deezer, HitsNL, Apple Music, iTunes etc. (www.dennisbaars.com)


Dank aan Casper Janssen