Selecteer Pagina

Jos Bosma – ‘Ik Ben Je Prooi’

Jos Bosma  – ‘Ik Ben Je Prooi’
Advertentie

Leidsche volkszanger Jos Bosma brengt kroegenversie van ‘Ik Ben Je Prooi’!
Jos Bosma timmert flink aan de weg, na ‘Want Zij’ en ‘Bekijk ’t Maar’ is ‘Ik Ben Je Prooi’ alweer de derde single dit jaar van de goedlachse zanger uit Leiden.
En opnieuw is het Jos gelukt om een swingende plaat uit te brengen! Een aantal maanden geleden speelde Jos met het idee om een kroegenversie te maken op het nummer ‘Ik Ben Je Prooi’ van Wolter Kroes.
Al jaren vind ik ‘Ik Ben Je Prooi’ een prachtig nummer en ik maak graag muziek waarop men in het café lekker kan dansen, dus dit was een gouden combinatie voor mij’, aldus Jos zelf.
Samen met zijn producer is het gelukt een gezellige kroegenversie neer te zetten. Het is alweer de zesde single van de Leidenaar, maar daar blijft het niet bij want
Jos zit alweer vol nieuwe ideeën om de rest van het jaar mee aan de slag te gaan. ‘Ik heb er alweer veel zin in om samen met mijn team aan de slag te gaan!’, besluit de 31-jarige Jos Bosma.
Jos Bosma, de zanger uit Leiden zong vroeger zo nu en dan met vrienden op feestjes of in de kroeg. Vanaf 2017 heeft hij het zingen serieus opgepakt.
Met het uitbrengen van deze single is 2019 nog niet klaar voor Jos Bosma want hij heeft nog grootse plannen voor dit jaar.
Zijn wens om een duet op te kunnen nemen met zanger Brace, waar hij sinds vroeger groot fan van is blijft nog steeds staan.
Maar nu eerst genieten van dit mooie nummer “Ik Ben Je Prooi’

Dank aan Willem de Bie