Selecteer Pagina

Dennis van Dijkhuizen – Mijn allerbeste vriend

Dennis van Dijkhuizen – Mijn allerbeste vriend
Advertentie

Dennis van Dijkhuizen presenteert met ‘MIJN ALLERBESTE VRIEND’ alweer zijn 27e single sinds 2007! Ditmaal besloot hij om een oud liedje dat in 1989 door Pierre Kartner voor de Sunstreams is geschreven, in een nieuw jasje te steken. 

Dennis heeft het liedje in zijn hoofd uitgewerkt met een uptempo beat en is met dit verhaal bij producer Gerto Heupink gekomen die er wederom een prachtig arrangement van heeft gemaakt. Of zoals Dennis ook wel eens zegt: ‘Gerto betekent eigenlijk tovenaar :-)’. 

Dennis bleef trouw aan zijn vaste team van professionals, want het koor is ingezongen door Cindy Oudshoorn en de accordeonpartij is wederom ingespeeld door Daniel Metz. De release wordt verzorgd door het label Jamie-Lynn Records te Enschede en de plug door Maurice Edelenbosch van UltimateDisk. Stefan van Dijkhuizen van Digipal.nl. is verantwoordelijk voor het artwork. 

Zijn vorige singles ‘Maar ondanks alles’, ‘Vanavond’ en ‘Ik ga weer leven’ en Venus van Milo’ werden reeds breed opgepikt en met ‘MIJN ALLERBESTE VRIEND’ hoopt Dennis weer de nodige airplay te krijgen bij de radiozenders. 

Met dank aan: UltimateDisk