Selecteer Pagina

Dubbel 2 – Hedde gij een fluitje?!

Dubbel 2 – Hedde gij een fluitje?!
Advertentie

Een pikante titel die eigenlijk gewoon refereert naar een heerlijk glaasje bier getapt in een vaasje of een fluitje? ingepakt in een enorm commercieel feestnummer!

Dubbel 2 maakt dit jaar hun debuut in het Nederlandstalige carnavals en feestcircuit. De carnavalsvrienden: Alexander van Oploo, Peter Buijnsters, Hans Marijnissen en Ad Boeren staan ieder jaar op de bühne tijdens de plaatselijke carnavalsliedverkiezing in het Brabantse Bavel. Daar ontstond het ludieke idee om hun krachten te bundelen en hun eigen carnavalsnummer te maken. Samen met de bekende producer en tekstschrijver André Kooiman doken ze de studio in en rolden naar buiten met een carnavalskraker van jewelste als resultaat getiteld; Hedde gij een fluitje?!
Een pikante titel die eigenlijk gewoon refereert naar een heerlijk glaasje bier getapt in een vaasje of een fluitje! Het nummer is geschreven en gecomponeerd door André Kooiman, die ook de productie maakte voor het viertal. Met het nummer veroverde ze al een verdienstelijke 2e plek op hun liedjesfestival en nu proberen ze heel Brabant te veroveren met deze commerci le meezinger!

De single “Hedde gij een fluitje?” is vanaf Januari 2022 verkrijgbaar in alle grote download en streaming portals via het label van AKMP. De single wordt gepromoot door PLUGplugging bij de radiozenders in Nederland en België. Ook is er een ludieke videoclip gemaakt van deze carnavalskraker die o.a. te zien is op YouTube.
Een echte carnavalskraker die zeker niet mag ontbreken in de feest-playlijsten die de aankomende tijd ongetwijfeld weer vaak afgespeeld gaan worden!

Met dank aan: PLUGplugging