Selecteer Pagina

Elias van Hees – “Het Meisje van de Bakker”

Elias van Hees – “Het Meisje van de Bakker”
Advertentie

Politicus Elias van Hees lanceert eerste muzieksingle
Haags oud PVV-raadslid en huidig woordvoerder van Hart voor Den Haag/Groep de Mos, Elias van Hees, lanceert vandaag zijn eerste muzieksingle.
Het liedje “Het Meisje van de Bakker” is vandaag met clip en al gepubliceerd. De compositie is opgenomen in de studio van de Haagse ondernemer en gemeenteraadslid Jelle Meinesz.
Volkszanger Peter la Haye heeft het liedje vervolgens gemixt en gemasterd tot het eindresultaat.
Elias van Hees: ‘De afgelopen negen jaar ben ik heel druk geweest met de politiek en dat blijf ik ook, maar wat minder mensen weten is dat ik sinds een jaar ook zing in kroegen en op feesten.
Een eerste eigen liedje is het logische gevolg, al had dit wel wat voeten in de aarde. Aan dit liedje hebben we zes maanden gewerkt en ik hoop dat veel mensen het gaan beluisteren.
Op het resultaat ben ik hartstikke trots, het is een vrolijk liedje en dat past wel bij mij!’
Op 13 juli presenteert Van Hees het lied aan een groter publiek tijdens een officiële releaseparty in partycentrum Sir Winston Club in Rijswijk.
Onder meer zigeunerzanger Rein Mercha, frontman Edgar Burgos van Trafassi (Kleine wasjes, grote wasjes) en Wesley Broens (Oh Oh daar gaan we weer) zullen daar optreden.
Het liedje is tevens te vinden op de grote streamingsdiensten zoals Spotify, Deezer en Itunes.

Dank aan UltimateDisk