Selecteer Pagina

Gianluca – Perfect voor mij

Gianluca – Perfect voor mij
Advertentie

Met ‘Perfect Voor Mij’ brengt het 20-jarige Haagse talent Gianluca zijn allernieuwste single op de markt.
Reeds op 17-jarige leeftijd maakte hij zijn debuutsingle met de single ‘Voor Mij’ nadat hij zijn eerste bühne ervaring opdeed in het Haagse Café Rustenburg. 

De single ‘Perfect Voor Mij’ is geschreven en geproduceerd door niemand minder dan topproducer Manfred Jongenelis. Het resultaat is een vrolijke en dansbare meezinger, waarmee Gianluca zich met zijn warme stemgeluid ongetwijfeld op de kaart zal zetten. Hiermee hoopt Gianluca in de voetsporen te kunnen treden
van zijn Haagse voorbeelden John West, Mike Peterson en Tino Martin. 

De videoclip van ‘Perfect Voor Mij’ is inmiddels veelvuldig te zien op de bekende clipkanalen en de single is
te streamen en te downloaden op alle gebruikelijke portals. 

Met dank aan: Casper Janssen