Selecteer Pagina

Harjan Toutenhoofd – “Adem mijn adem”

Harjan Toutenhoofd – “Adem mijn adem”
Advertentie

Harjan houd zijn adem in, met zijn nieuwe single “Adem mijn adem”

Harjan Toutenhoofd werkt onder zijn artiestennaam “Harjan” en komt als opvolger van “Je steekt je kop in het zand”, met een nieuwe single getiteld “Adem mijn Adem”
Dit nummer wat origineel van Peter Schaap is heeft hij een paar jaar geleden al opgenomen bij Arjan Venemann van AV Audio Producties, maar er nooit echt wat mee gedaan.
Hij gebruikte het tijdens zijn optredens en daar riepen ze vaak, die moet je uitbrengen.
Aangezien dat zijn nieuwe single waarmee hij bezig is, nog heel even op zich laat wachten (wordt hard aan gewerkt,
maar duurt langer dan verwacht) wil Harjan niet stil zitten en doorpakken daarom brengt hij nu deze plaat uit.
“Adem mijn adem” is een liedje van Peter Schaap en wat Harjan en Arjan in een nieuw jasje hebben gestoken.
De bekende klanken zitten er nog zeker in maar ook is het in een hedendaags jasje gestoken en zal het zeker lekker in het gehoor liggen.

Harjan is eigenlijk een laat bloeier maar heeft al heel veel ervaring. Voordat hij singles uitbracht was hij al zeer gedreven in de muziekwereld.
Hij begon al vroeg in de deze wereld, want toen Harjan 14 jaar oud was draaide hij als DJ zijn eerste plaatjes al op een camping. En vandaar groeide hij verder als DJ.
Als solo artiest heeft hij zijn weg gevonden, en na diverse singles uitgebracht te hebben, “Jij wilt vrij zijn” en “Wat voor vrouw ben jij” en “Ik ben verloren zonder jou”
en Meisje lief met je rode rok en “ Ik kan het niet alleen” en zijn laatste single “Je steekt je kop niet in het zand” wat het allemaal erg goed gedaan heeft in radioland
en zeker ook bij de optredens komt hij dan nu met dit verrassende nummer “Adem mijn adem”
Natuurlijk hoopt Harjan op veel Airplay van radio zenders, en houd dan ook zijn adem in, met wat er gaat gebeuren.
Hij komt graag zijn verhaal vertellen, want deze goed gebekte zanger weet als geen ander hoe hij een product moet verkopen, en zeker zijn eigen nummer “Adem mijn Adem

Dank aan Willem de Bie