Selecteer Pagina

Hugo Bijeman – “Ik kan het soms niet laten”

Hugo Bijeman – “Ik kan het soms niet laten”
Advertentie

Dries Roelvink schrijft single Hugo Bijeman “Ik kan het soms niet laten”
De Bodegraafse zanger Hugo Beijeman ook wel in zijn omgeving de zingende stratenmaker genoemd timmert nu al bijna 25 jaar aan de weg.
Op 21 jarige leeftijd grijpt hij de microfoon op aanraden van (Peter Stapper) die hem al regelmatig had horen meezingen met het Nederlandstalige lied.
En bood hem de kans in zijn nieuwe café te mogen zingen tijdens opening van zijn café. Daarna volgde voor Hugo vele optredens in cafés , verenigingen, bruiloften, partijen en diverse evenementen.
Ook bracht Hugo al eerder een single uit met de titel Geef me nog een kans (tekst en muziek W. de Vries/productie Kees Tel pro).
Tijdens zijn optredens werd het nummer lekker opgepakt en meegedaan. Dat smaakte natuurlijk naar meer. Velen optredens volgen en Hugo blijft er plezier in houden.
Bij diverse feestjes en optredens later komt Hugo in contact met Dries Roelvink.
Als liefhebber van diverse hits van Dries praten zij verder over muziek en uiteindelijk besluit Dries om een prachtige tekst te schrijven.
En schakelt Hans Rusche Studio in voor een geweldig arrangement en muziek productie te maken. Ook Ron Schmid (Visualsmedia Aerial filming) wordt erbij betrokken om er een mooie clip bij te creëren.
Hugo is maar wat trots op het eind resultaat en wens jullie veel luister en kijk plezier met zijn nieuwe singel en wie weet tot op een van zijn optredens.

De single ‘Ik kan het soms niet laten” is verkrijgbaar vanaf heden en legaal te downloaden via de bekende platforms.

Dank aan Score Promotions

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *