Selecteer Pagina

Ingmar Hut – Gran Canaria

Ingmar Hut – Gran Canaria
Advertentie

Ingmar Hut is niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekwereld. Met singles als “Wie Goed Doet”, “Mijn Tranen” en “Het Leven Is Zo Mooi” is deze zingende radio DJ in menig playlist te vinden. Na het succes van zijn meest recente single “Holiday Met Jou” is Ingmar wederom de studio ingedoken. Het resultaat? Een heerlijke zomerse en dansbare plaat getiteld “Gran Canaria”. 

Dit prachtige eiland is al jaren de favoriete vakantiebestemming van deze vrolijke zanger uit Drenthe. Ingmar weet dus als geen ander hoe heerlijk het is onder de Spaanse zon. 

Voor de productie van dit nummer ging Ingmar wederom naar Studio Martin Sterken met wie hij al sinds het begin van zijn zangcarrière samenwerkt. Na het horen van de demo was hij gelijk verkocht. “Dit moet hem worden” zei Ingmar vol enthousiasme. 

Voor de videoclip klopte Ingmar aan bij het mediaproductiebedrijf CreAgency uit Musselkanaal. Samen met hen ging hij naar een bijzondere locatie om beelden te schieten. In de clip laat Ingmar zien hoe erg hij verlangt naar Gran Canaria. 

Lang hoeft hij echter niet te wachten want over enkele weken stapt Ingmar weer in het vliegtuig naar zijn grote Spaanse liefde. Wil je weten wat Ingmar nou zo mooi vind aan dit zonovergoten eiland? Hij vertelt het je graag in zijn nieuwste single “Gran Canaria 

Met dank aan: Willem de Bie

Over de auteur